Φωτια Ιστιαια - Gkd Nkeekcup0m / Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία.

Φωτια Ιστιαια - Gkd Nkeekcup0m / Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία.. Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές εάν δεν ανακοπεί το πύρινο μέτωπο στο σπαθάρι, η φωτιά θα φτάσει στην χαλκίδα. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Η φωτιά στην εύβοια © eurokinissi. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Αντίθετα το δυτικό μέτωπο, δηλαδή αυτό που αναπτύχθηκε μετά το δρυμώνα και πήρε κατεύθυνση προς την ιστιαία, το.

Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : Η φωτιά δεν σταματάει πουθενά, δεν έχουμε καμία βοήθεια. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά.

F0ohwhitlxp0im
F0ohwhitlxp0im from www.alfavita.gr
Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Η φωτιά δεν σταματάει πουθενά, δεν έχουμε καμία βοήθεια. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος ιστιαίας. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί.

Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία.

Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Στην ενδοχώρα η φωτιά έχει περάσει από την κοκκινομηλιά, πέρασε το «μακρύ ρέμα», περιοχή όπου πίστευαν ότι θα μπορούσαν. Η φωτιά δεν σταματάει πουθενά, δεν έχουμε καμία βοήθεια. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές εάν δεν ανακοπεί το πύρινο μέτωπο στο σπαθάρι, η φωτιά θα φτάσει στην χαλκίδα. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Στον δήμο ιστιαίας αιδηψού έχει περάσει η φωτιά που ξεκίνησε εδώ και τέσσερις ημέρες από τη δάφνη του δήμου μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα.

Το πύρινο μέτωπο αφού έκαψε χωριά στην βόρεια πλευρά του νησιού πέρασε στο αιγαίο. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags :

Iotcrrgwhitnum
Iotcrrgwhitnum from nitro.gr
Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές εάν δεν ανακοπεί το πύρινο μέτωπο στο σπαθάρι, η φωτιά θα φτάσει στην χαλκίδα. Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. Η φωτιά κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από τις βουνοκορφές και καίει τα χωριά γύρω από αυτές. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την φωτιά στην βόρεια εύβοια. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας.

Στον δήμο ιστιαίας αιδηψού έχει περάσει η φωτιά που ξεκίνησε εδώ και τέσσερις ημέρες από τη δάφνη του δήμου μαντουδίου λίμνης αγίας άννας.

Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Κάτοικοι λένε πως σκάνε συνεχώς γκαζάκια ακούνε εκρήξεις. Η φωτιά κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από τις βουνοκορφές και καίει τα χωριά γύρω από αυτές. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας. Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την φωτιά στην βόρεια εύβοια. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να.

Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας. Εισήγηση για εκκένωση σε μαντούδι και κυμάσι. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. Το πύρινο μέτωπο αφού έκαψε χωριά στην βόρεια πλευρά του νησιού πέρασε στο αιγαίο. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την.

F0ohwhitlxp0im
F0ohwhitlxp0im from www.alfavita.gr
Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την φωτιά στην βόρεια εύβοια. Στον δήμο ιστιαίας αιδηψού έχει περάσει η φωτιά που ξεκίνησε εδώ και τέσσερις ημέρες από τη δάφνη του δήμου μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε!

Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στην εύβοια με το μέτωπο να έχει επεκταθεί μέχρι και την ιστιαία.

Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές εάν δεν ανακοπεί το πύρινο μέτωπο στο σπαθάρι, η φωτιά θα φτάσει στην χαλκίδα. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Κάτοικοι λένε πως σκάνε συνεχώς γκαζάκια ακούνε εκρήξεις. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας. Στην ενδοχώρα η φωτιά έχει περάσει από την κοκκινομηλιά, πέρασε το «μακρύ ρέμα», περιοχή όπου πίστευαν ότι θα μπορούσαν. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. Αντίθετα το δυτικό μέτωπο, δηλαδή αυτό που αναπτύχθηκε μετά το δρυμώνα και πήρε κατεύθυνση προς την ιστιαία, το. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama